Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοινώσεις 2018 » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Somateio_Ergazomenon.png      logo.png

Τηλ.: 210 41.19.965 – 210. 41.79.482, Fαχ: 210.41.26.322

http : // www.isap – union.gr E-mail: info @ isap – union.gr & isapunion@stasy.gr

ανακοίνωση

Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Αττικής

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για χιλιάδες συμπολίτες μας καλούμαστε όλοι να δείξουμε, έμπρακτα, την αλληλεγγύη μας, την ανθρώπινη στήριξή μας και τη συμπαράστασή μας προς τους συγγενείς των θυμάτων, τους τραυματίες και γενικά τους πυρόπληκτους των περιοχών της Αττικής.

Για αυτό, καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των Σωματείων στη ΣΤΑ.ΣΥ και να βοηθήσουν έμπρακτα στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης: Πάνες, µωροµάντιλα, µπισκότα, φρυγανιές, παξιµάδια, fucidin και betadin. Τα συγκεκριμένα είδη έχουν καθοριστεί ως αναγκαία από τις Αρχές και συγκεντρώνονται στο κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ, (Αγράφων 3-5 Μαρούσι).

Παράλληλα, όσοι και όσες επιθυμούν να προσφέρουν κάποια από τα παραπάνω είδη μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Σωματείου μας στον Πειραιά (ΠΛ. ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ 1- ΜΕΓΑΡΟ ΗΣΑΠ) και στον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό (ΓIANΝΟΠΟΥΛΟΥ 2 -ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ).

Τις αμέσως επόμενες ημέρες με βάσει τις ανάγκες, που θα εντοπιστούν από τις αρμόδιες Αρχές, το Σωματείο μας, όπως κάνει πάντα, σε κάθε ανάλογη περίπτωση, θα προχωρήσει σε συνεργασία με το Σωματείο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ, τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό ΣΤΑ.ΣΥ και το Σωματείο Αδελφότητας ΣΤΑ.ΣΥ στον καθορισμό και άλλων κοινών πρωτοβουλιών αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της Αττικής, για τις οποίες θα ενημερωθείτε άμεσα .

Το Σωματείο μας έχει επιλέξει, εδώ και χρόνια, να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό όσων συνανθρώπων μας δοκιμάζονται από φυσικές καταστροφές και όχι μόνο.

Βρεθήκαμε δίπλα στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς, στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και τώρα καλούμαστε να στηρίξουμε τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Βρισκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο συνειδητά και από επιλογή, διότι γνωρίζουμε ότι για όλους τους εργαζόμενους η αλληλεγγύη αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμή μας.

Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να στηρίξουμε, με κάθε τρόπο, τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να απαλύνουμε, έστω και λίγο, τον πόνο, που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Αν. Γεν. Γραμματέας

Ν. Λύρης                                                         Ι. Κανελλόπουλος