Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοινώσεις 2013 » Δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ

Πειραιάς, 24/1/2013

 Η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει σε διάλογο επέλεξε τον αυταρχικό δρόμο της επίταξης των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες.
Αυτή η κυβέρνηση είναι καταδικασμένη να πολιτεύεται χρησιμοποιώντας αντιδη-μοκρατικούς τρόπους και πρακτικές.


 Εγκλωβίζεται όλο και περισσότερο σε μια αυταρχική συμπεριφορά, χρησιμοποιεί ως εργαλεία το φόβο, τους εκβιασμούς, τη διαπόμπευση, τις απειλές, τη προβοκά-τσια μόνο και μόνο για να εφαρμόσει τα μνημόνια και τις δεσμεύσεις της προς τους τοκογλύφους δανειστές. Μέρα με τη μέρα συρρικνώνει τη Δημοκρατία. Είναι μια ε-πικίνδυνη κυβέρνηση.
 Βέβαια, όλα αυτά εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχεδιασμό, για να απαξιώσει τις αστικές συγκοινωνίες, όπως είχε πράξει και στο παρελθόν με άλλες επιχειρήσεις του Δημοσίου, προκειμένου να προλειάνει το έδαφος για τη εκποίησή τους είτε ε-πιμέρους κερδοφόρων υπηρεσιών- φιλέτων είτε στο σύνολό τους σε ιδιώτες επεν-δυτές έναντι πινακίου φακής.
 Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Θα βρεθεί απέναντι όχι μόνο στους εργα-ζόμενους των αστικών συγκοινωνιών αλλά στο σύνολο της κοινωνίας και κυρίως όλων εκείνων που είναι τα μεγάλα θύματα της πολιτικών της, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους επιχειρη-ματίες και τους ανέργους .

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Σταθούσης

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Αύγουστος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com