Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοινώσεις 2015 » Ανακοίνωση για τα διαγράμματα εργασίας των εκδοτηρίων

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Ανακοίνωση για τα διαγράμματα εργασίας των εκδοτηρίων

Πειραιάς, 9/10 /2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Για μια ακόμα φορά υπηρεσιακά στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Λειτουργίας και της Διεύθυνσης Κομίστρου επιδιώκουν να επιβάλλουν, αυθαίρετα, μονομερείς αποφάσεις, χωρίς καμία συνεννόηση με τους εργαζόμενους και το Σωματείο τους, σχετικά με τα προγράμματα εργασίας (διαγράμματα) στα εκδοτήρια.
  Επιτέλους, πρέπει κάποιοι να κατανοήσουν ότι ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να παίρνουν αποφάσεις, που ανατρέπουν τις εργασιακές σχέσεις και τον οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων, χωρίς να έχει προηγηθεί διάλογος με τους εργαζόμενους και το Σωματείο τους.
  Τέτοιες συμπεριφορές, που θυμίζουν άλλες εποχές του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», είναι απόλυτα καταδικαστέες, επειδή προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στο προσωπικό και κατ’ επέκταση στην Εταιρεία και υπονομεύουν την εργασιακή ειρήνη.
  Από την πλευρά μας ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι αυθαίρετες, μονομερείς ενέργειες, που ανατρέπουν τις εργασιακές σχέσεις και την οικογενειακή ζωή των συναδέλφων δεν θα γίνουν αποδεκτές.
  Γι’ αυτό, τα προγράμματα εργασίας (διαγράμματα), που ανακοινώθηκαν, επιστρέφονται από την Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ ως απαράδεκτα και ως εκ τούτου δεν θα εφαρμοστούν από τους εργαζόμενους.
  Παράλληλα, ζητάμε από τις Διευθύνσεις να προσκαλέσουν, άμεσα, τους εκπροσώπους των εργαζόμενων, ώστε να συζητηθεί το θέμα, προκειμένου να εξευρεθεί λύση πάντα όμως με γνώμονα την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και την εύρυθμη λειτουργία της Εταιρείας.

Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

Ε. Ρενιέρης                   Π. Κοντογιάννης

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Φεβρουάριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com