Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοινώσεις 2017 » Ανακοίνωση για το ΑΣΣΚ

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Ανακοίνωση για το ΑΣΣΚ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  stasy color
Πλατεία Λουδοβίκου 1 Μέγαρο ΗΣΑΠ, 185.31 Πειραιάς
Τηλέφωνα: 210.41.79.965 – 210.41.79.482   Fax: 210.41.26.322
Web:http://www.stasy-union.gr  E-mail:info@stasy-union.gr, isapunion@stasy.gr

Πειραιάς, 4/8/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
  Όπως έχετε διαπιστώσει το Σωματείο μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα της ομαλής μετάβασης στο «ηλεκτρονικό εισιτήριο», καθώς αποτελεί μείζον ζήτημα για συναδέλφους/ συναδέλφισσες εκδότες και εκδότριες αλλά και για τη μελλοντική πορεία της ίδιας της Εταιρείας.
  Έτσι, παρακολουθώντας στενά την εφαρμογή του νέου συστήματος επιβεβαιώνονται, καθημερινά, με τη πρόοδο της πιλοτικής εφαρμογής οι επισημάνσεις μας, ότι η επιτυχία του «ηλεκτρονικού εισιτηρίου» εξαρτάται, απόλυτα, από την ανάπτυξη διαρκούς επικοινωνίας και σταθερής συνεργασίας ανάμεσα στα στελέχη της Εταιρείας, στον ανάδοχο και στους εργαζόμενους.
  Από το Νοέμβριο του 2016 είχαμε επισημάνει ότι αυτή η συνεργασία είναι μονόδρομος για την διασφάλιση της ποιότητας της εξυπηρέτησης των επιβατών μας και κατ’ επέκταση της προσδοκώμενης ωφέλειας στα οικονομικά της Εταιρείας από το «ηλεκτρονικό εισιτήριο».
  Αυτό τονίσαμε σε σειρά εγγράφων και παρεμβάσεών μας, καταθέτοντας προτάσεις, διεκδικώντας και τελικά πετυχαίνοντας να υπάρξει η τριμερής συνεργασία και να επιλύονται τα- πολλές φορές- απρόβλεπτα προβλήματα, που διαπιστώνονται απ’ αυτούς, που δουλεύουν καθημερινά στο «ηλεκτρονικό εισιτήριο», τους εκδότες και τις εκδότριες.
  Ακριβώς, για να επιταχύνουμε την επίλυση διαφόρων θεμάτων, που ανέκυπταν, ζητήσαμε, στις 15 Ιουνίου 2017, με ανακοίνωσή μας απ’ όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να ενημερώσουν το Σωματείο για όλα τα θέματα, που επισημαίνουν και προκαλούν δυσλειτουργίες στην εφαρμογή του νέου συστήματος.
  Η ανταπόκριση ήταν εξαιρετικά θετική, οι συνάδελφοι μας ενημέρωσαν διεξοδικά και αφού καταγράψαμε τις διαπιστώσεις/παρατηρήσεις τους τις γνωστοποιήσαμε, εγγράφως, προς τη Διοίκηση συνολικά 23 παρατηρήσεις. (επιστολή 1, επιστολη 2)
  Σταδιακά, αυτά τα προβλήματα έχουν επισημανθεί προς όλους τους αρμόδιους, διοίκηση, υπηρεσιακούς παράγοντες και ανάδοχο και το διάστημα αυτό όλα αυτά τα στοιχεία επεξεργάζονται έτσι ώστε να επιλυθούν τις επόμενες ημέρες.
  Καλούμε, για μια ακόμα φορά, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να συνεχίσουν την καταγραφή των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται και να ενημερώνουν, άμεσα, το Σωματείο, ώστε να τα προωθούμε προς επίλυση.

  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
  Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Σωματείο είναι η φωνή μας, η δύναμή μας. Όσο πιο μαζικό είναι, τόσο πιο δυναμικά θα μπορεί να διεκδικεί και να καλυτερεύει τη θέση μας στον εργασιακό χώρο μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

Ε. Ρενιέρης                Π. Κοντόγιαννης

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Μάιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια

  1. Προφανώς έχετε παρανοήσει κάτι. Αναστείλαμε την κινητοποίηση μας και πενθούμε. Πενθούμε τους νεκρούς συνάδελφους, πενθούμε τους συμπολίτες μας που έφυγαν…

  2. Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως…


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com