Αρχική » Άρθρα - Επικαιρότητα » Άρθρα - Επικαιρότητα 2010 » Επιστολή του Γ. Γαβρίλη προς τον Υπουργό Μεταφορών

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Επιστολή του Γ. Γαβρίλη προς τον Υπουργό Μεταφορών

Γιώργος Γαβρίλης

Αναπληρωτής Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΗΣΑΠ ΑΕ

Προς

τον κ. Ρέππα

Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

 

Κύριε Υπουργέ,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, επ’ ευκαιρία του θέματος των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, σάς έχουμε επανειλημμένα ακούσει να δηλώνετε ότι προτίθεσθε να εφαρμόσετε στους συγκοινωνιακούς φορείς του ΟΑΣΑ τον Κανονισμό Εργασίας της Αττικό Μέτρο (ΑΜΕΛ).

Θα ήθελα να σάς ενημερώσω ότι ο Κανονισμός Εργασίας, για τον οποίο κάνετε λόγο, ουδόλως υφίσταται. Με άλλα λόγια κύριε Υπουργέ επικαλείστε και προτείνετε την επέκταση της ισχύος ενός Κανονισμού, ο οποίος κυριολεκτικά δεν υπάρχει.

Η ΑΜΕΛ ΑΕ στα περίπου δέκα (10) έτη λειτουργίας της δεν έχει καταρτίσει κανέναν Κανονισμό Εργασίας του προσωπικού της, συνεχίζει δηλαδή να λειτουργεί με άτυπους και άγραφους κανόνες και διαδικασίες, όσον αφορά την υπηρεσιακή κατάσταση, εξέλιξη κ.λπ. του προσωπικού της.

Το παρόν σημείωμά μου αποσκοπεί να αποκαταστήσει την ελλιπή ή εσφαλμένη πληροφόρηση, της οποίας γίνεστε αποδέκτης, δοθέντος ότι ο ισχυρισμός περί επέκτασης της ισχύος ενός ανύπαρκτου Κανονισμού Εργασίας δεν βοηθά την ουσία και το περιεχόμενο της συζήτησης, που καλόπιστα πρέπει να διεξαχθεί μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στο ζήτημα των μέσων μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, ώστε να προκύψει το βέλτιστο αποτέλεσμα για το επιβατικό κοινό, την οικονομία της χώρας και τους εργαζόμενους στους συγκοινωνιακούς φορείς.

Με εκτίμηση

Γιώργος Γαβρίλης

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια

  1. Προφανώς έχετε παρανοήσει κάτι. Αναστείλαμε την κινητοποίηση μας και πενθούμε. Πενθούμε τους νεκρούς συνάδελφους, πενθούμε τους συμπολίτες μας που έφυγαν…

  2. Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως…


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com