Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοινώσεις 2013 » Γενική Συνέλευση Μετόχων της ΣΤΑΣΥ Α.Ε

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Γενική Συνέλευση Μετόχων της ΣΤΑΣΥ Α.Ε

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Η.Σ.Α.Π.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ ΤΡΑΜ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

25 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Στις 24/7/2013, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας, Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. Το κύριο θέμα ήταν η διαγραφή των χρεών των φορέων του ομίλου Ο.Α.Σ.Α. (βάσει του Ν. 3920/2011).

   Στη διαδικασία παρενέβησαν εκπρόσωποι από Σωματεία εργαζομένων, αν και δεν είχαν κληθεί όπως θα όφειλε να είχε πράξει ο κύριος μέτοχος ή η ΣΤΑ.ΣΥ.!…

   Οι εργαζόμενοι ζήτησαν ενημέρωση για την έκβαση της Συνέλευσης. Έθεσαν λοιπόν τα ερωτήματά τους που αφορούσαν στα μη διαγεγραμμένα χρέη, στο ποιές είναι οι προθέσεις του ομίλου για την αξιοποίηση τυχόν πλεονασμάτων, καθώς και για την υπογραφή ΣΣΕ.

   Για το πρώτο, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α. απάντησε – προσπαθώντας να χρησιμοποιήσει «κατηχητικό λόγο» – ότι έχουν γίνει οι ενέργειες ώστε να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, για το δεύτερο προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα, λέγοντας στην ουσία ότι η ΣΤΑ.ΣΥ. θα πρέπει να καταβάλλει τέλος χρήσης, γεγονός το οποίο θα την οδηγήσει σε έλλειμμα (!!!) και για το τρίτο (ΣΣΕ) απάντησε ότι θα προσπαθήσει να υπάρξει «το πράσινο φως» για να συναφθεί ΣΣΕ.

   Η αλήθεια είναι ότι από τη συζήτηση διαπιστώθηκε πως οι απόψεις του Κ. Μετόχου δεν είναι ταυτόσημες με αυτές της ΣΤΑΣΥ, πράγμα που σημαίνει ότι στην περίπτωση που επικρατήσει η λογική του Ο.Α.Σ.Α. το «μάρμαρο» θα το πληρώσουν και πάλι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση και φυσικά η ίδια επιχείρηση.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

   Ας κατανοήσουμε όλοι – ιδιαίτερα τώρα που η συγκυρία του 2013 δε θυμίζει σε τίποτα καταστάσεις προ 30ετίας – ότι μόνο με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα μπορέσουμε αφ’ ενός όχι μόνο να μη χάσουμε κι άλλα (διότι σε κάθε ενέργεια «καραδοκούν οι λύκοι») και αφ’ ετέρου να κερδίσουμε κάποια βήματα από το ήδη χαμένο έδαφος. Άρα δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας οι υπεκφυγές, οι ψευτοαφορμές διάσπασης και η αλαζονεία.

Οι Διοικήσεις

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Νοέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια

  1. Προφανώς έχετε παρανοήσει κάτι. Αναστείλαμε την κινητοποίηση μας και πενθούμε. Πενθούμε τους νεκρούς συνάδελφους, πενθούμε τους συμπολίτες μας που έφυγαν…

  2. Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως…


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com