Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοινώσεις 2011 » ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Υπόδειγμα 1

Έχω χρόνο απασχόλησης με σύμβαση εξηρτημένης εργασίας σε διάφορους εργοδότες από ………..έως …….. και στην π. ΗΣΑΠ ΑΕ από……….. , πλην όμως οι ασφαλιστικοί μου φορείς δεν έχουν προβεί σε οριστική και επίσημη καταμέτρηση και επειδή έχουν μεσολαβήσει διαστήματα απουσίας λόγω ασθένειας ή συμμετοχής μου σε απεργίες ή στρατιωτική υπηρεσία ( μόνο για τους άντρες ), δεν μπορώ να δηλώσω υπεύθυνα τον ακριβή χρόνο ασφάλισής μου, έχοντας γνώση των συνεπειών του Νόμου.
Διευκρίνιση: Αναφέρετε Ταμεία στα οποία έχετε ασφαλιστεί π.χ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, χωρίς να προσδιορίζετε το χρόνο ασφάλισης και συμπληρώνετε το έντυπο της δήλωσης την αίτηση ανάλογα στο θέμα της στρατιωτικής θητείας

 

Υπόδειγμα 2
Από την πρόσληψή μου …………….εργάζομαι ,με σύμβαση εξηρτημένης εργασίας στην π. ΗΣΑΠ ΑΕ, αλλά ενδιάμεσα έχω κενά λόγω ασθενείας ή συμμετοχής σε απεργίες ή λόγω στρατιωτικής θητείας (μόνο για τους άντρες), κλ.π. Επειδή ο ασφαλιστικός φορέας δεν έχει προβεί σε οριστική και επίσημη καταμέτρηση, δεν μπορώ να δηλώσω υπεύθυνα τον ακριβή χρόνο ασφάλισής μου, έχοντας γνώση των συνεπειών του Νόμου.
Διευκρίνιση: Το υπόδειγμα αυτό αφορά μόνο όσους έχουν χρόνο εργασίας μόνο στους ΗΣΑΠ

Υπόδειγμα 3 ( για μηχανικούς )
Είμαι ασφαλισμένος από ……. μέχρι ….. στο ΤΣΜΕΔΕ. Για το διάστημα αυτό διατηρώ δικαίωμα αυτοτελούς συνταξιοδότησης. Από ……… είμαι ασφαλισμένος και στο π. ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, πλην όμως ο ασφαλιστικός μου φορέας δεν έχει προβεί σε επίσημη καταμέτρηση του χρόνου ασφάλισής μου και επειδή έχουν μεσολαβήσει διαστήματα απουσίας, λόγω ασθενείας ή συμμετοχής μου σε απεργίες κ.λπ, δεν μπορώ να το δηλώσω υπεύθυνα, έχοντας γνώση των συνεπειών του Νόμου.

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Ιανουάριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com