Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοινώσεις 2023 » Ανακοίνωση για το εταιρικό viber

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Ανακοίνωση για το εταιρικό viber

Πειραιάς , 10/10/2023

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Τελικά η Εταιρεία δεν σταματάει να μας εκπλήσσει ποτέ.

Μετά την «επιτυχή επίλυση» όλων των προβλημάτων της όπως : η διαθεσιμότητα συρμών, η τεράστια έλλειψη προσωπικού και ανταλλακτικών, η ποιότητα παροχής  συγκοινωνιακού έργου,  αποφάσισε να φιλοτεχνήσει και το επικοινωνιακό της προφίλ.

Έτσι, μετά το κάλεσμα της εταιρίας για  συμμετοχή μας στην έρευνα ικανοποίησης των εργαζομένων και την οργάνωση της  φιέστας για τα αποτελέσματά της  στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στην όποια συμμετείχαν μόνο τα στελέχη, αποφασίστηκε να γίνεται  η  ενημέρωση των εργαζομένων μέσω viber, αποδεχόμενη προφανώς ότι αυτό που προέκυψε  από την εν λόγω έρευνα,  ήταν η δυσφορία μας προς τη Διοίκηση.

Να ενημερώσουμε τη Διοίκηση της Εταιρείας ότι :

  • Οι εργαζόμενοι εκπροσωπούνται μέσω των Συνδικάτων τους.
  • Τα Συνδικάτα και κατά συνέπεια οι εργαζόμενοι δεν έχουν ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της έρευνας ικανοποίησης των εργαζομένων. Γνωρίζουν όμως πολύ καλά την δυσφορία και την απογοήτευση που υπάρχει σε όλη την Εταιρεία.
  • Για τους περισσότερους εργαζόμενους η Διοίκηση της Εταιρείας είναι ένα απόμακρο πολυπληθές σύνολο ημετέρων που μοιράζονται επιδόματα θέσης ευθύνης και οι οποίοι προέκυψαν ως επί το πλείστον  με απευθείας τοποθέτηση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.
  • Όπως έχουμε τονίσει, η καταχρηστική εφαρμογή του διευθυντικού δικαιώματος και η διαπλοκή ορισμένων συνδικαλιστών και διοίκησης, έχει κλονίσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης και κανένα viber δεν μπορεί να αποκαταστήσει την σχέση εμπιστοσύνης  των Εργαζομένων με την Εταιρεία.
  • Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν εφαρμοστεί ένα δίκαιο σύστημα αντιμετώπισης και αξιολόγησης  των εργαζομένων, δηλαδή ένας δίκαιος κανονισμός οργάνωσης και λειτουργίας (ΚΕΟΛ) της εταιρείας. Ένας δίκαιος ΚΕΟΛ περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων ένα διαφανές και αντικειμενικό σύστημα εξέλιξης προσωπικού.
  • Το Συνδικάτο μας έχει υποβάλει στην Εταιρεία μία πολυσέλιδη και ολοκληρωμένη  πρόταση για το σύνολο του ΚΕΟΛ.

Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι,

Οι προϊστάμενοί μας έχουν τα τηλέφωνα μας για να επικοινωνούν μαζί μας όποτε υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη. Μέχρι σήμερα αυτό το σύστημα έχει δουλέψει με απόλυτη επιτυχία.

Αν η εταιρεία θέλει να βελτιώσει την εικόνα που έχουν οι εργαζόμενοι για αυτήν,  θα πρέπει άμεσα να ασχοληθεί με την αναμόρφωση και την εφαρμογή του ΚΕΟΛ λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις των εργαζομένων.

Σας καλούμε να μην συναινέσετε στην όλη διαδικασία  και για οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνθείτε στο Συνδικάτο μας .

Το viber και τα διάφορα επικοινωνιακά τερτίπια της Διοίκησης από την στιγμή μάλιστα που δεν διασφαλίζεται ποιο θα είναι το περιεχόμενο των μηνυμάτων που θα αποστέλλονται από την πλευρά της,  μόνο ως προσχηματικά και εκ του πονηρού μπορούν να εκληφθούν.

Για την Διοίκηση

Ο Γεν. ΓραμματέαςΟ Πρόεδρος
Γ. ΚολαΐτηςΠ. Κοντογιάννης
Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Νοέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια

  1. Προφανώς έχετε παρανοήσει κάτι. Αναστείλαμε την κινητοποίηση μας και πενθούμε. Πενθούμε τους νεκρούς συνάδελφους, πενθούμε τους συμπολίτες μας που έφυγαν…

  2. Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως…


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com