Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοινώσεις 2011 » ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΟΤΖΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Απαντάμε στη νεοφιλελεύθερη πολιτική της Κυβέρνησης και των Επιτρόπων του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε., που έχουν φέρει στην διάλυση τη χώρα και τους εργαζόμενους συνεχίζοντας αγωνιστικά τις προσπάθειες μας για να σταματήσουμε τα σχέδιά τους.
Σχέδια, που φέρνουν την κινεζοποίηση στις εργασιακές σχέσεις την ανασφάλεια στην εργασία, την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, την ισοπέδωση των μισθών των συ-ντάξεων (κυρίων και επικουρικών), την ύφεση στην οικονομική ζωή του τόπου, στέλνοντας στην ανεργία και στην απόγνωση χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.
Αντιστεκόμαστε μαζικά με τη συμμετοχή όλων μας στο έργο, που η τρόϊκα και οι κυ-βερνητικοί υπάλληλοι παίζουν, που θέλουν τους Έλληνες εργαζόμενους θεατές στα σχέδιά τους για υποδούλωση της χώρας σε ξένα συμφέροντα.
Κρύβουν την αλήθεια για το δημόσιο, οδηγούν σε τέλμα τις επιχειρήσεις, αποκρύπτοντας με επικοινωνιακά τεχνάσματα την επί 2 χρόνια ανικανότητά τους να περιστείλουν την φοροδιαφυγή – να ελέγξουν τα τοκοχρεολύσια – να απορροφήσουν τα κοινοτικά κονδύλια – να αντιστρέφουν την ύφεση. Αποφεύγουν να αφουγκραστούν, να ακούσουν τις προτάσεις των εργαζομένων.

Με εισαγόμενους συμβούλους, ευάλωτοι στις ορέξεις του κεφαλαίου, προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει εμείς να πληρώσουμε την χρηματοοικονομική παγκόσμια φούσκα ενός φαύλου συστήματος.
Προχωρούν στην απορρύθμιση της εργασίας , καταργώντας Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, φορολεηλατούν , απειλούν με απολύσεις, σκιάζουν τη ζωή μας. Γίνεται κατα-νοητό ότι η ανατροπή αυτής της πολιτικής πρέπει να γίνει αίτημα καθολικό.
Με κατασταλτικούς μηχανισμούς, με συνταγές τύπου «Σοκ και Δέος» θέλουν να κάμψουν κάθε αντίσταση.
Πυρπολούν τον εργασιακό μας βίο οδηγώντας μας στο μεσαίωνα. Βάζουν ταφόπλακα στο μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, προσπαθούν να στρέψουν τους εργαζόμενους τον ένα απέναντι στον άλλο.
Γι΄αυτά όλα απαντάμε με 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10/11 και συγκέντρωση στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ. Συμμετέχουμε στην πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.
• Λέμε ΟΧΙ στις φιλελεύθερες πολιτικές της Κυβέρνησης.
• Αντιστεκόμαστε στη διάλυση των κοινωνικών και οικονομικών μας κατα-κτήσεων.
• Προασπίζουμε το μέλλον των οικογενειών μας και των εργασιακών μας δι-καιωμάτων.
• Προτείνουμε την ανατροπή της αδιέξοδης αυτής πολιτικής.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ – ΣΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
προς όφελος του κοινωνικού συνόλου

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Οι Διοικήσεις

 

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Οκτώβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια

  1. Προφανώς έχετε παρανοήσει κάτι. Αναστείλαμε την κινητοποίηση μας και πενθούμε. Πενθούμε τους νεκρούς συνάδελφους, πενθούμε τους συμπολίτες μας που έφυγαν…

  2. Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως…


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com