Αρχική » Αλληλογραφία » Αλληλογραφία 2021 » Χορήγηση Μασκών Προστασίας

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Χορήγηση Μασκών Προστασίας

Αριθμ. Πρωτ:137
Πέμπτη , 30.12.2021

Προς
Διευθύνοντα Σύμβουλο ΣΤΑ.ΣΥ
κ. Νικόλαο Χαιρέτα

Σχετ: Η από 28/12/2021 επιστολή της Ε.Υ.Α.Ε- ΣΤΑ.ΣΥ

Κύριε Διευθύνοντα,
Σύμφωνα με τις αποφάσεις, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και ισχύουν άμεσα, στα μέσα μαζικής μεταφοράς πρέπει να χρησιμοποιείται διπλή μάσκα, είτε μάσκα υψηλής προστασίας.
Λόγω της κατάστασης, θεωρούμε ότι πρέπει να ικανοποιηθεί άμεσα το αίτημα, που τέθηκε με το παραπάνω σχετικό, από την Ε.Υ.Α.Ε- ΣΤΑ.ΣΥ.
Εξαιτίας του κατεπείγοντος του θέματος, που άπτεται της Υγείας των συναδέλφων, των οικογενειών τους και των επιβατών, ζητάμε να εξετάσετε εναλλακτικά την περίπτωση της χορήγησης σε κάθε εργαζόμενο μάσκα υψηλής προστασίας (FFP2 ή KΝ95) που προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και είναι ευκολότερη στην χρήση.
Επίσης λόγω της δραματικής έξαρσης των κρουσμάτων στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου, θεωρούμε ότι η Εταιρεία πρέπει να φροντίσει ώστε να διενεργούνται, σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα στους χώρους εργασίας, PCR testς για τον ιό SARS-CoV-2 σε όλους τους εργαζόμενους, ώστε να προφυλαχθεί η υγεία των εργαζομένων και κατ΄ επέκταση του κοινωνικού συνόλου.

Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Π. Κοντογιάννης Ι. Κολαϊτης


Ε.Υ.Α.Ε. – ΣΤΑ.ΣΥ.
ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ


Αθήνα 28/12/2021


Από: Ε.Υ.Α.Ε. – ΣΤΑ.ΣΥ.
Προς: Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ν. Χαιρέτα
Κύριε Διευθύνοντα,
δια της παρούσης αιτούμαστε όπως χορηγήσετε άμεσα δύο επιπλέον κουτιά μάσκες σε κάθε εργαζόμενο, καθώς σύμφωνα με τις νέες οδηγιές των αρμόδιων υπουργείων, στα ΜΜΜ πρέπει να φοράμε διπλή μάσκα. Επιπλέον, ζητάμε να υπάρχουν σε όλους τους χώρους των εποπτείων (οδηγών, σταθμαρχών κλπ), από 3 κουτιά ως απόθεμα, σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. Αναμένουμε τις ενέργειές σας.


Η Ε.Υ.Α.Ε. – ΣΤΑ.ΣΥ.

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Φεβρουάριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια

  1. Προφανώς έχετε παρανοήσει κάτι. Αναστείλαμε την κινητοποίηση μας και πενθούμε. Πενθούμε τους νεκρούς συνάδελφους, πενθούμε τους συμπολίτες μας που έφυγαν…

  2. Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως…


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com