Αρχική » Αλληλογραφία » Αλληλογραφία 2022 » Εκπαίδευση Ελιγμοδήγησης

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Εκπαίδευση Ελιγμοδήγησης

Αριθμ. Πρωτ:   1

                 Τετάρτη , 2/2/2022

 

Προς

  Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε

  κ.  Χαράλαμπο Δαμάσκο

-Γενικό Διευθυντή Συντήρησης & Έργων

  κ. Κυριάκο Καραγιαννίδη

-Διευθυντή  Τροχαίου Υλικού Γραμμής 1

  κ. Γιώργο  Γεωργίου  

 Υποδιεύθυνση Εκπαίδευσης

 κ. Στέφανο Σαρογλίδη 

Με έκπληξη και έντονο προβληματισμό μαθαίνουμε ότι στις προθέσεις της Διοίκησης είναι να προχωρήσει στην εκπαίδευση της ελιγμοδήγησης όλων των τεχνιτών Βλαβών του Πειραιά.

Όπως γνωρίζετε η ελιγμοδήγηση στην Γραμμή 1 έχει μεγάλες ιδιαιτερότητες, σε σύγκριση με τις Γραμμές 2 και 3, διότι οι γραμμές απόσυρσης των συρμών βρίσκονται σε άμεση επαφή με τις κύριες τροχιές και το παραμικρό λάθος μπορεί να γίνει αιτία πρόκλησης σοβαρότατων ατυχημάτων.

Ακριβώς, λόγω των ιδιαιτεροτήτων αυτών, μέχρι τώρα για την ελιγμοδήγηση επιλέγονται ιδιαίτερα έμπειροι ηλεκτροδηγοί, συνήθως οι αρχαιότεροι, οι οποίοι και την πραγματοποιούν.

Εκτός, όμως, από την επικινδυνότητα αυτής της διαδικασίας, που εγείρει θέματα ασφάλειας  οφείλουμε να επισημάνουμε ότι για την ήδη υποστελεχωμένη Επισκευαστική Βάση του Πειραιά, η μεγάλης διάρκειας  απόσπαση τεχνιτών για την εκπαίδευση και εν συνεχεία η ανάθεση νέων συμπληρωματικών καθηκόντων σ’ αυτούς, θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα στη λειτουργία της.

Για αυτούς τους λόγους ζητάμε ν’ ακυρωθεί η απόφαση και να μην προχωρήσει η διαδικασία για την εκπαίδευση τεχνιτών στην ελιγμοδήγηση.

Αντί αυτού, προτείνουμε να εκπαιδευτούν οι νεοπροσληφθέντες συνάδελφοι στις στατικές δοκιμές,  για να μπορούν να κάνουν σωστά και με ασφάλεια την εργασία τους .

Για τη  Διοίκηση

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Π. Κοντογιάννης                                       Γ. Κολαϊτης

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Μάιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια

  1. Προφανώς έχετε παρανοήσει κάτι. Αναστείλαμε την κινητοποίηση μας και πενθούμε. Πενθούμε τους νεκρούς συνάδελφους, πενθούμε τους συμπολίτες μας που έφυγαν…

  2. Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως…


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com