Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοινώσεις 2016 » Ενημέρωση για την Γενική Συνέλευση της 26/5/2016

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Ενημέρωση για την Γενική Συνέλευση της 26/5/2016

Πειραιάς, 27/5/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
  Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη συμμετοχή, την Πέμπτη 26 Μαΐου, η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας για να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να καθορίσουμε την παραπέρα στάση μας εν όψει των δυσμενών εξελίξεων, που διαμορφώνονται από τους πρόσφατους νόμους για το ασφαλιστικό και για τη προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

  Στη διάρκεια της Συνέλευσης έγινε αναλυτική ενημέρωση από το νομικό σύμβουλο της Ένωσής μας για μια σειρά από ζητήματα, που ανακύπτουν πλέον από τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις.
  Ακολούθως, μετά από συζήτηση επισημάνθηκε, ιδιαίτερα, ότι πρέπει να βρίσκεται όλος ο κλάδος των εργαζόμενων στις Αστικές Συγκοινωνίες της Αττικής σε αγωνιστική επαγρύπνηση, ώστε να προχωρήσει ενωτικά, μαχητικά και αποφασιστικά ενάντια σε κάθε προσπάθεια εκποίησης σε ιδιώτες των Συγκοινωνιών.
  Όπως έχουμε τονίσει η προάσπιση των Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών δεν αποτελεί ένα συντεχνιακό αίτημα, αλλά είναι:
  √ Η υπεράσπιση μιας παροχής προς την κοινωνία, ιδιαίτερα προς τους οικονομικά ασθενέστερους και στους νέους, που χρησιμοποιούν πολύ τακτικά τα ΜΜΜ.
  √ Η υποχρέωσή μας προς τις επόμενες γενιές να παρέχουμε φθηνές και ασφαλείς Δημόσιες Συγκοινωνίες και όχι ιδιωτικές επιχειρήσεις με λειτουργία για το κέρδος.
  Γι’ αυτό, έχει αρχίσει ήδη να εκδηλώνεται ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από εργατικά σωματεία και αλληλέγγυους. Με αφορμή την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας λάβαμε ψηφίσματα συμπαράστασης από τους εργαζόμενους στην εταιρία «Τσαμούρης- Δουζόγλου ΑΕ» και άλλα Σωματεία, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη τόσο πολύτιμη στήριξή τους.
  Λίγο πριν ολοκληρωθεί η Συνέλευση οι παριστάμενοι συνάδελφοι ψήφισαν θετικά και εξουσιοδότησαν την Διοίκηση του Σωματείου μας για να καθορίσει την παραπέρα στάση μας και τις μορφές των κινητοποιήσεων, που θα κάνουμε, συντονισμένα, ενωτικά, για να μείνουν οι πρόσφατοι μνημονιακοί νόμοι στα χαρτιά. Θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος           Ο Γεν. Γραμματέας
Ε. Ρενιέρης             Π. Κοντογιάννης

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Φεβρουάριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com