Αρχική » Αλληλογραφία » Αλληλογραφία 2016 » Αποζημίωση στους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών μηνός Μαΐου λόγω απεργίας των εργαζόμενων στα ΜΜΜ

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Αποζημίωση στους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών μηνός Μαΐου λόγω απεργίας των εργαζόμενων στα ΜΜΜ

Αριθ. Πρωτ.60
Πειραιάς, 27/5/2016

Προς
Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ταστάνη Αναστάσιο
Διευθύνοντα Σύμβουλο Ο.Α.Σ.Α κ. Σκουμπούρη Ιωάννη
Διευθυντή Κομίστρου Ο.Α.Σ.Α κ. Ιωάννη Αλεξανδράκη

  Κύριοι,
  Με αφορμή ανακοίνωσή σας με θέμα: «Αποζημίωση στους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών μηνός Μαΐου λόγω απεργίας των εργαζόμενων στα ΜΜΜ» σας στέλνουμε την παρούσα επιστολή για να επισημάνουμε ορισμένα σημαντικά ζητήματα δυσλειτουργίας, που ανακύπτουν.


  Συγκεκριμένα:
  Με την πρόβλεψη ότι από τις 27/5 έως τις 31/5 οι επιβάτες θα προμηθεύονται στην κανονική τιμή την κάρτα απεριορίστων διαδρομών και στη συνέχεια θα επανέρχονται (εντός του πρώτου δεκαπενθήμερου του Ιουνίου) για να εισπράξουν το ποσό της αποζημίωσης, προκαλούνται σοβαρά προβλήματα τόσο για τους επιβάτες που θα αναγκαστούν να σταθούν δύο φορές σε «ουρές» για να εξυπηρετηθούν όσο και για το προσωπικό των εκδοτηρίων.
  Για όσους γνωρίζουν τη λειτουργία των εκδοτηρίων είναι προφανές ότι θα δημι-ουργηθούν πολλές προστριβές ανάμεσα σε εργαζόμενους και επιβάτες καθώς πολλοί εκ των δεύτερων δεν θα γνωρίζουν ούτε και θα αποδέχονται ότι πρέπει να προσέλ-θουν και δεύτερη φορά για να εισπράξουν το ποσό της αποζημίωσης. Με δεδομένα- πολλές φορές- και τα προβλήματα συνεννόησης με αλλοδαπούς επιβάτες τα παραπά-νω ζητήματα θα δημιουργήσουν καθυστερήσεις και κατ’ επέκταση μεγάλες «ουρές» και ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.
  Η αυστηρά περιοριστική πρόβλεψη για αγορά των καρτών στη τιμή που διαμορφώ-νεται αφαιρώντας την αποζημίωση από τη 1η Ιουνίου μέχρι και τις 10 Ιουνίου είναι σαφές ότι θα δημιουργήσει, επίσης, πιεστικές καταστάσεις, δυσλειτουργίες και μεγάλες καθυστερήσεις στα εκδοτήρια λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης επιβατών, συμπεριλαμβανομένων των επιβατών της πρώτης περίπτωσης.
  Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και για να μην υπάρξουν δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις στα εκδοτήρια προτείνουμε να προβλεφθεί ότι η επιστροφή του ποσού της αποζημίωσης θα μπορεί να γίνεται με την παράδοση του κουπονιού του Μαΐου, κατά την αγορά της νέας κάρτας στον μεθεπόμενο μήνα δηλ. τον Ιούλιο, ώστε να υπάρχει άνεση χρόνου στο επιβατικό κοινό, αλλά και καλύτερη λειτουργία των εκδοτηρίων .
  Απαραίτητο θεωρείται αυτή να είναι πάγια πρακτική κάθε φορά που υπάρχουν απεργιακές κινητοποιήσεις.

Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος           Ο Γεν. Γραμματέας
Ε. Ρενιέρης              Π. Κοντογιάννης

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Μάιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια

  1. Προφανώς έχετε παρανοήσει κάτι. Αναστείλαμε την κινητοποίηση μας και πενθούμε. Πενθούμε τους νεκρούς συνάδελφους, πενθούμε τους συμπολίτες μας που έφυγαν…

  2. Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως…


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com