Αρχική » Δελτία Τύπου » Δελτία Τύπου 2016 » Έργα και Ημέρες… του Διευθύνοντος Συμβούλου

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Έργα και Ημέρες… του Διευθύνοντος Συμβούλου

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΣΑΠ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΥ

Αθήνα, 10/6/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έργα και Ημέρες……….. του Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΣΤΑ.ΣΥ

  Πριν φύγει από τη ΣΤΑ.ΣΥ και αναλάβει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας ο προηγούμενος Διευθύνων Σύμβουλος φαίνεται ότι δεν πρόλαβε να τακτοποιήσει όλες τις επιλεκτικές και αναξιοκρατικές τοποθετήσεις του, ήρθε ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος να συνεχίσει με εξαιρετικό ζήλο ό,τι άφησε ο προκάτοχός του.

  Έτσι πέρα από το γεγονός ότι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος αποφασίζει για χώρους δουλειάς, που ουδέποτε επισκέφθηκε από την ανάληψη των καθηκόντων του, συνεχίζει την τακτική της έκδοσης «φωτογραφικών» προκηρύξεων για την πλήρωση θέσεων για προαγωγές και μετακινήσεις, κατά παράβαση ακόμα και του ισχύοντος, αντιαναπτυξιακού Κανονισμού Εργασίας.
  Είναι χαρακτηριστικό της πρακτικής, που ακολουθεί, πως παρότι αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΑ.ΣΥ η συγκρότηση επιτροπής για την αναθεώρηση του Κανονισμού Εργασίας και του Οργανογράμματος της Εταιρείας, προχώρησε σε νέα «βιομηχανία» έκδοσης προκηρύξεων για ενδοεταιρικές προαγωγές και μετακινήσεις καταργώντας στην πράξη την απόφαση του ΔΣ.
 Οι εργαζόμενοι δεν θα επιτρέψουν να οδηγηθεί, με αυτές τις πρακτικές, η Εταιρεία σε… εκτροχιασμό.
  Γι’ αυτό, καλούμε την κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να σταματήσουν εντός της ΣΤΑ.ΣΥ αυτά τα παρακμιακά και αντιαναπτυξιακά φαινόμενα.
  Σε αντίθετη περίπτωση οι εργαζόμενοι θα αντιδράσουν δυναμικά και θα επιβάλλουν να σταματήσουν αυτές οι πρακτικές ακόμα και με ενέργειες, που δεν θα αρέσουν ούτε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, ούτε και στην Κυβέρνηση.

Οι Διοικήσεις

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Φεβρουάριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com