Αρχική » Δελτία Τύπου » Δελτία Τύπου 2013 » Δελτίο τύπου για την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

Δελτίο τύπου για την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Η.Σ.Α.Π.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑ.ΣΥ. (Σ.Η.Ε.Κ.)

7 Νοεμβρίου 2013

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

Η εισβολή των ΜΑΤ μέσα στη νύχτα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ που πραγματοποιήθηκε με τις εντολές και την καθοδήγηση της κυβέρνησης, είναι μια ακόμα επίδειξη ακραίου, αντιδημοκρατικού αυταρχισμού η οποία έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα αυταρχικών πράξεων, όπως:

Η επιστράτευση όσων εργαζόμενων αντιστέκονται απέναντι στις πολιτικές του μνημονίου, μεταξύ των οποίων και οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., η κατάργηση του κοινοβουλευτισμού με την δημιουργία «βιομηχανίας» έκδοσης Πράξεων Νομοθετικού Περιεχόμενου, όπως αυτή που έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ και η αστυνομική καταστολή με επεμβάσεις μέσα στη νύχτα ακόμα και σε σπίτια πολιτών.
  Όλα επιβεβαιώνουν ότι η συγκυβέρνηση έχει βάλει την κοινωνία σε ένα μνημονιακό «γύψο» και ο μόνος δρόμος είναι η αντίσταση του λαού, των εργαζόμενων.
  Γι’ αυτό, σήμερα στις 4 το απόγευμα, θα συγκεντρωθούμε, μαζί με όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και τις Ομοσπονδίες για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην αστυνομική επιχείρηση καταστολής στην ΕΡΤ, στην κυβερνητική αυθαιρεσία και να διεκδικήσουμε την άρση της επιστράτευσης στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.
  Ο κυβερνητικός αυταρχισμός δε θα περάσει!

Οι Διοικήσεις

Οκτώβριος 2022