Αρχική » Δελτία Τύπου » Δελτία Τύπου 2014 » Περιστατικό με τον ελεγκτή κομίστρου

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Περιστατικό με τον ελεγκτή κομίστρου

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Η.Σ.Α.Π.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ ΤΡΑΜ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πειραιάς, 7 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λύση στις διενέξεις ελεγκτών και ανέργων είναι η ικανοποίηση του αιτήματός μας για ΔΩΡΕΑΝ μετακινήσεις με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ.

 

  Το πρόσφατο περιστατικό, που απασχόλησε τα Μέσα Ενημέρωσης, μετά από καταγγελία μιας γυναίκας σε βάρος ελεγκτή του Μετρό, φέρνει, με έντονο τρόπο, στην επικαιρότητα, την δύσκολη θέση των συναδέλφων μας, ελεγκτών στη ΣΤΑ.ΣΥ (ΗΣΑΠ, Μετρό, Τραμ), που καλούνται, καθημερινά, να ακροβατούν ανάμεσα στην ενσυνείδητη άσκηση των καθηκόντων τους και στα πραγματικά ή όχι προβλήματα των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται από την κρίση.


  Χωρίς να θέλουμε να υπεισέλθουμε στο συγκεκριμένο περιστατικό, για το οποίο θα αποφανθούν τα αρμόδια, για την διερεύνησή του, όργανα, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης οι εντάσεις ανάμεσα σε επιβάτες και ελεγκτές είναι αρκετά συχνές και πολλές καταλήγουν σε καταγγελίες σε βάρος ελεγκτών, οι οποίες τελικά αποδεικνύονται χωρίς αντικείμενο.
Εμείς, θεωρούμε αναγκαίο να γνωστοποιήσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι:
  • Στη ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ έχουμε αρνηθεί να γίνουμε «κεφαλοκυνηγοί» παίρνοντας «μπόνους» για την βεβαίωση κλήσεων λόγω της έλλειψης εισιτηρίου. Οι συνάδελφοι ελεγκτές δεν έχουν κανένα προσωπικό όφελος από τις βεβαιώσεις κλήσεων. Απλώς κάνουν την δουλειά τους με τις δυσκολίες, που υπάρχουν λόγω της έλλειψης προσωπικού.
  • Το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας και η οικονομική ανέχεια μεγάλου μέρους των κατοίκων της χώρας, δεν πρέπει να φέρνει αντιμέτωπους ανέργους ή οικονομικά ασθενέστερους με τους εργαζόμενους συναδέλφους, που απλά κοιτάζουν να κάνουν την δουλειά τους.
   Η κυβέρνηση δημιούργησε την κρίση και οφείλει να προστατεύσει τους πιο αδύναμους.
   Γι’ αυτό εδώ και καιρό, διεκδικούμε την θεσμοθέτηση της δωρεάν μετακίνησης με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ και για την ικανοποίηση αυτού του αιτήματος καλούμε σε συμπαράταξη όλους τους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Οι διοικήσεις

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια

  1. Προφανώς έχετε παρανοήσει κάτι. Αναστείλαμε την κινητοποίηση μας και πενθούμε. Πενθούμε τους νεκρούς συνάδελφους, πενθούμε τους συμπολίτες μας που έφυγαν…

  2. Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως…


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com