Αρχική » Δελτία Τύπου » Δελτία Τύπου 2023 » Νέο οργανόγραμμα ΣΤΑΣΥ ή παροχή στα δικά μας παιδιά;

Ανακοινώσεις


Δελτία τύπου


Αλληλογραφία


Επικαιρότητα

Νέο οργανόγραμμα ΣΤΑΣΥ ή παροχή στα δικά μας παιδιά;

Τετάρτη ,  8/2/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέο οργανόγραμμα ΣΤΑΣΥ ή παροχή στα δικά μας παιδιά;

Στις 15 Ιουνίου 2021 στο ΦΕΚ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ.–85 δημοσιεύτηκε η Τροποποίηση και κωδικοποίηση του Οργανογράμματος της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.».

Ενάμιση περίπου χρόνο αργότερα στις 31-1-2023 με το ΑΔΑ: 6Θ60ΟΡΛΟ-3Φ4 δεσμεύονται 37.200€ για την «Παροχή τεχνικής υποστήριξης της ΣΤΑΣΥ για την επικαιροποίηση / τροποποίηση του Οργανογράμματος και επικαιροποίηση του Κανονισμού Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της ΣΤΑΣΥ Α.Ε.»

Το οργανόγραμμα του 2021 που το είχαμε χαρακτηρίσει ως «οργανόγραμμα των δικών μας παιδιών», είναι ένα υδροκέφαλο οργανόγραμμα με πάρα πολλές  θέσεις ευθύνης οι οποίες όλες καταλήφθηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες, με αρμοδιότητες τμημάτων που επικαλύπτονται και με ασαφή δομή των παραγωγικών τμημάτων δηλαδή των τμημάτων της λειτουργίας, της εκμετάλλευσης και της τεχνικής υποστήριξης. Ζητήσαμε δε να αναθεωρηθεί άμεσα.

Θεωρούμε ότι οι πλέον κατάλληλοι να σχεδιάσουν ένα οργανόγραμμα και να συντάξουν ένα κανονισμό εσωτερικής οργάνωσης είναι τα ίδια τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της εταιρείας μιας και αυτοί γνωρίζουν τις πραγματικές ανάγκες της. Όμως  αυτό που πρόκειται να γίνει είναι κάτι άλλο. Ρωτάμε λοιπόν τον κάθε αρμόδιο και απαιτούμε απάντηση:

  1. Πόσο στοίχισε στην εταιρεία το οργανόγραμμα του 2021;
  2. Θα αναζητηθούν ευθύνες για την μη ορθή λειτουργικότητά του;
  3. Γιατί θα πρέπει να δοθούν χρήματα σε τεχνικό σύμβουλο για την τροποποίηση του οργανογράμματος; Δεν μπορούν τα στελέχη της εταιρείας και οι εργαζόμενοι να φέρουν σε πέρας αυτήν την εργασία; Γνωρίζει κάποιος καλύτερα από τους ίδιους τους εργαζόμενους πώς πρέπει να οργανώνεται και να λειτουργεί η εταιρεία μας;
  4. Επειδή η «παροχή τεχνικής υποστήριξης» έχει λάβει τις διαστάσεις επιδημίας ποίοι εγκρίνουν όλες αυτές τις δαπάνες;
  5. Είναι ενήμερα τα υπουργεία και το υπεραταμείο για την προφανή κατασπατάληση πόρων;

Επειδή το φαινόμενο των «ειδικών συμβούλων» και της «παροχής τεχνικής υποστήριξης ή υπηρεσίας» έχει γιγαντωθεί, τα χρήματα που δαπανώνται είναι πολλά θα επανέλθουμε με νέα «συλλογή» ειδικών συμβούλων και παροχής υπηρεσιών. Να σώσουμε οτιδήποτε σώζεται.

Η Διοίκηση

Μοιραστείτε το!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Η Εφημερίδα μαςΠρόσφατα


Σεπτέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Πρωτοσέλιδα


Σχόλια

  1. Προφανώς έχετε παρανοήσει κάτι. Αναστείλαμε την κινητοποίηση μας και πενθούμε. Πενθούμε τους νεκρούς συνάδελφους, πενθούμε τους συμπολίτες μας που έφυγαν…

  2. Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως…


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com